≡ Menu

Vikend paket v Parizu

Pariz je mesto mnogih obrazov. Lahko ga obiščete v dvoje, z družino ali z prijatelji. Vikend paket v Parizu lahko uporabite za obisk modne revije, za kulinarično raziskovanje ali obisk Disneylanda.

V izogib dolgi vožnji z avtomobilom se na pot raje podajte z letalom. Iz Ljubljane lahko letite z Adrio Airways ali z Air France na letališče Charles de Gaulle. Na letališčem terminalu si kupite večdnevno vozovnico za vožnjo z vlakom in podzemno železnico. Oboje lahko potem za časa obiska neomejeno uporabljate.

V Parizu namestitve ne bo težko poiskati. Mnogi apartmaji in sobe, hostli in hoteli v vseh mestnih četrtih nudijo različne pakete in programe.

Kje torej začeti? Pariz nudi sistem krožnih turističnih voženj z avtobusi. Pri vsaki znamenitosti lahko izstopite, si jo v miru ogledate in ujamete naslednji avtobus. Eifflov stolp, Place de la Concorde, katedrala Notre Dame, muzej Louvre, bazilika na Montmartru … Ob večerih posedite v kakšni francoski restavraciji in si privoščite košček široke palete francoske kuhinje. V dvoje je lepo posedeti na klopci ob Seni ali se po njej popeljati s turistično ladjico.

Modne navdušence bodo očarale številne trgovine in butiki na Elizejskih poljanah, nato pa se povzpnite še na Napoleonov slavolok zmage.

Karkoli je torej razlog obiska, vikend paket v Parizu se da do popolnosti izkoristiti.
Booking.com