≡ Menu

Turistični vodnik za Pariz

Pariz velja za najbolj romantično mesto na svetu in enega izmed najbolj popularnih nasploh. Vsako leto se uvršča med najbolj obiskana mesta na svetu, saj si v njem lahko ogledate neverjetno veliko stvari.

Temu primerno je Pariz zastopan tudi pri turističnih vodnikih, saj jih najdemo zelo veliko. Zraven tega pa lahko upoštevamo, da je zelo dobro pokrit tudi v vodičih za celotno Francijo. Lonely Planet, DK Eyewitness, Fodor, Michelin, National Geographic in vsi drugi večji izdajatelji izdajajo turistične vodnike za Pariz, nekateri izmed njih imajo celo več verzij (po obsežnosti), tako da je izbira res velika.

Na strani turistični vodniki za Pariz smo zbrali nekaj izmed njih, ki si jih lahko na hitro ogledate in pridobite več informacij o njih. Preko povezave si jih lahko brezplačno naročite, prav tako pa lahko tam najdete še številne druge vodiče in se mogoče odločite raje za katerega izmed njih.

V turističnih vodnikih najdete vse vrste turističnih informacij, tako da vam bo zagotovo pomagal pri obisku znamenitosti na vašem izletu v Pariz.

Starejše: