≡ Menu

Hoteli v Parizu – preverite sobe in cene

Za obisk Pariza potrebujete primeren hotel ali hostel, saj boste tam verjetno ostali vsaj nekaj dni. V Parizu najdete najrazličnejše hotele, apartmaje in druge oblike namestitev. S pomočjo iskalnika spodaj lahko hotele primerjate med seboj in jih enostavno rezervirate.

Ponudba hotelov v Parizu je ogromna, saj najdete več kot 2.500 hotelov, hostlov, apartmajev in podobnih prenočišč. Uporabite iskalnik in primerjajte hotele med seboj in si zagotovite najnižjo ceno za najem hotelske sobe ali hostla, saj tako primerjate različne ponudnike. Prenočišče tudi brezplačno rezervirate.
Booking.com

Hoteli Pariz

Na strani z rezultati lahko hotele v Parizu razvrstite glede na željen kriterij: cena, vrsta nastanitve, del mesta, … Na povezavi do hotela lahko najdete več informacij o opremljenosti in lokaciji hotela v Parizu. Priporočamo, da izberete tiste, ki so v bližini znamenitosti, ki si jih želite ogledati, saj boste tako prihranili kar nekaj časa.

Pariz in njegove znamenitosti vsako leto obišče milijone obiskovalcev in turistov. V nadaljevanju vam ponujamo nekaj iz široke ponudbe hotelov in hostlov, sicer pa si lahko pomagate z iskalnikom in verjamemo, da boste izmed dobrih 2.500 hotelov našli pravega.

Hotel Saint Germain Des Prés

Hotel Saint Germain Des Prés se nahaja na odlični lokaciji v središču mesta, 15 minut sprehoda oddaljen od muzeja Louvre, mosta Ponz Neuf in katerdrale Notre Dame. V stavbi iz 18. stoletja je na voljo 30 sob, izbirate pa lahko med eno ali dvoposteljno namestitvijo. V hotelski jedilnici vam nudijo izbran zajtrk, v salonu pa lahko med občudovanjem umetniški del popijete odlično kavo, aperitiv ali koktajl.

  Več informacij

Hotel R de Paris

Hotel R de Paris se nahaja ob živahnem bulevarju Clichy, nedaleč od znamenitega zabavišča Moulin Rouge in hriba Montmarte z znamenito baziliko Sacre-Coeur. Nudi 40 dvoposteljnih sob z elegantno opremo, wellnes centrom, kateri vključuje savno in fitnes ter manjšo knjižnico. Hotelska restavracija nudi samopostrežni zajtrk in jedi po naročilu. Zraven hotela je postaja podzemne železnice z povezavami do središča mesta. Hotel je prilagojen invalidnim gostom.

  Več informacij

Hotel Warwick Champ-Elysees

Hotel Warwick **** se nahaja v bližini znamenitih Elizejskih poljan, kjer najdete modne trgovine priznanih blagovnih znamk, v bližini pa je tudi Slavolok zmage. Nudi 149 dvoposteljnih sob, sobno strežbo, restavracijo z raznolikimi francoskimi jedmi, salonski bar z aperitivi in koktajli, ob lepem vremenu pa lahko kosite ali večerjate na strešni terasi z razgledom na Eifflov stolp.

  Več informacij

Hotel Rochester

Hotel Rochester **** se nahaja le nekaj korakov od avenije Elizejske poljane, v bližini hotela pa je znan park Monceau. Nudijo 104 dvoposteljnih sob, opremljenih v stilu kralja Ludvika XV, nudena pa je tudi sodobna hi-fi oprema in masažna kad. V zajtrkovalnici strežejo ameriški zajtrk, lahko pa naročite zajtrk po sobni strežbi. Sprostite se lahko v urejenem wellnes centru, kjer nudijo savne, masaže in fitnes center.

  Več informacij

Hotel Banke

Hotel Banke **** se nahaja v 9. pariškem okrožju, nedaleč od znamenite Opere Garnier. Stavba iz začetka 20. stoletja nudi 94 razkošno opremljenih sob z masažno kadjo, izbirate pa lahko med eno ali dvoposteljno namestitvijo. V hotelski restavraciji strežejo tradicionalne in mediteranske jedi po naročilu, v baru pa lahko poskusite priznane francoske konjake. Sprostite se lahko v turški ali parni savni ali v hotelski telovadnici.

  Več informacij

Hotel Pullman Montparnasse

Hotel Pullman **** se nahaja v pariškem predelu Montparnasse, v bližini podzemne postaje Gaite. Ogromen hotel nudi kar 957 sob z dvema ali tremi posteljami ter štiriposteljne apartmaje. V restavraciji je na razpolago samopostrežni zajtrk in tradicionalne francoske jedi, v hotelski kavarni pa lahko uživate ob kavi, aperitivih ali prigrizkih. Hotel nudi manjšo telovadnico in je prilagojen invalidnim gostom.

  Več informacij

Hotel Agora Saint-Germain

Hotel Agora*** se nahaja v središču Pariza. Lokacija hotela omogoča veliko raziskovanja na dveh nogah. V bližini je Pont Neuf, katedrala Notre Dame, palača in park Luxembourg … V hotelu vas pričakuje 39 dvo ali troposteljnih sob z klasično a prijetno notranjo opremo. Zajtrk lahko pojeste v jedilnici ali naročite v sobo. Hotel je opremljen z brezžičnim internetom. Postaja podzemne železnice Maubert – Mutualité je oddaljena 200m.

  Več info in rezervacija hotel agpra pariz

Hotel Abbatial Saint-Germain

Hotel Abbatial*** se nahaja v meščanski hiši baročnega sloga. Do slovite katedrale Notre Dame in otoka Ile de la Cité je le 200m hoda. Sobe in apartmaji so opremljeni z različnimi barvnimi kombinacijami, delujejo sproščujoče in moderno. Zajtrk vam postrežejo v sobi ali v zajtrkovalnici. Na voljo je brezplačni brezžični internet. V okolici boste našli več kavarn in restavracij z mednarodno prehrano.

  Več info in rezervacija pariz hotel abbatial

Hotel Choiseul Opera

Hotel Choiseul Opera*** stoji v manjši uličici v središču mesta, le 5min hoda od čudovite Palače Garnier – pariške opere. 46 elegantno opremljenih sob sprejme 1-4 goste, vključujejo televizijo, minibar in dostop do Wi-Fi omrežja. Na voljo je dnevni salon, bar, zajtrkovalnica ter računalniški kotiček. Če vas ne moti sprehod, boste v 10min v Louvru, čez Place Vendôme pa se sprehodite do parka Tuileries in trga Concorde.

  Več info in rezervacija hoteli pariz

Hotel De l’Arcade

Hotel De’l Arcade se nahaja v mirni mestni četrti, nedaleč od znamenite cerkve Le Madelaine, kjer je tudi postaja podzemne železnice. Izbirate lahko med suito ali sobo za dve ali tri osebe in apartmajem za štiri osebe. Sobe so svetle in komfortno opremljene, sprejemajo tudi hišne ljubljenčke. Ponujajo vam bogat zajtrk v hotelski jedilnici in dostop do brezžičnega interneta. 5min hoda vas loči do nakupovanja na Elizejskih poljanah.

  Več info in rezervacija hoteli v parizu

Hotel Millésime

Hotel Millésime se nahaja na odlični lokaciji, ki je lahko izhodiščna točka za muzej Louvre, muzej Rodin, katedralo Notre Dame, katedralo Saint Sulpice … 21 dvoposteljnih sob nudi skrbno izbrano notranjo opremo in prijetna ležišča. Opremljene so z televizijo in dostopom do brezžičnega omrežja. V zajtrkovalnici ali na zunanji terasi vam postrežejo bogat zajtrk, na voljo je tudi sobna strežba. Postaja podzemne železnice je oddaljena 150m.

  Več info in rezervacija pariz hotel millesime

Hotele in druga prenočišča v Parizu lahko preverite tudi preko te strani.