≡ Menu

Hostli v Parizu – preverite ponudbo

Za bivanje v Parizu si lahko rezervirate tudi hostel. Ponudba hostlov v Parizu je zelo velika, tako da boste imeli dovolj ponudbe v vseh delih mesta. Hostli v Parizu so na voljo preko spodnjega iskalnika ali preko spodnjih opisov.

Iskalnik hostlov

S pomočjo iskalnika lahko enostavno najdete hostel v Parizu. Vpišite datume in kliknite na Išči. V drugem koraku na strani z rezultati omejite pregled samo na hostli. Nato primerjajte cene in ponudbo.
Booking.com

Hostli v Parizu

Hostel Arty

Hostel Arty se nahaja v bližini znamenitega parka Georges Brassens. Nudi 55 sob, izbirate pa lahko med zasebno sobo s kopalnico z eno ali dvema posteljama ali pa skupinske sobe z 4-8 posteljami in skupno kopalnico. Na voljo je tudi skupna soba samo za ženske. Hostel nudi samopostrežni zajtrk, avtomate s prigrizki, skupni prostor za druženje, namizni nogomet ter brezplačen brezžični internet.

  Več informacij

Vintage Boutique Hostel

Vintage Boutique Hostel se nahaja v bližini avenije Clichy in bazlike Sacre-Coeur. Nudi 48 sob, zasebne eno ali dvoposteljne s kopalnico ali skupne s 4-10 posteljami in skupno kopalnico. Nudijo zajtrk in avtomat s prigrizki in pijačami. Na razpolago je skupna kuhinja z hladilnikom in mikrovalovno pečico ter grelnikom vode. Na recepciji vam nudijo pomoč pri raziskovanju mesta in nakupu različnih vstopnic.

  Več informacij

Postopoma bomo dodali tudi druge hostle v Parizu, posredujete nam lahko tudi vaše izkušnje. Preverite tudi strani hoteli v Parizu.