≡ Menu

Turistični vodniki za Pariz

Za Pariz najdete veliko število turističnih vodnikov, na vas pa je, da izberete tiste, ki je za vaše potrebe najbolj primeren. Spodaj vam predstavljamo nekaj najbolj popularnih turističnih vodnikov za Pariz, ki imajo najnižjo ceno in brezplačno dostavo, tako da preverite kateri od njih je pravi za vas in ga naročite preko strani našega partnerja.

Na povezavi najdete tudi turistične vodnike za druga mesta, države in ogromno drugih knjig v angleškem jeziku z najnižjo ceno, če potrebujete še kakšnega drugega.

Lonely Planet Pariz

Najbolj popularen turistični vodnik za Pariz, kjer najdete številne nasvete, opise in priporočila za oglede znamenitosti Pariza in njegove okolice.

Številni zemljevidi in nasveti.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Lonely Planet pocket Paris

Obstaja tudi manjši žepni LP vodnik ali Discover, ki prav tako zajema samo glavne znamenitosti, ki pa jih je v Parizu zelo veliko.

Odlična izbira.

Izdano: 2012

Preverite ceno

Paris City Walks

Zelo praktični turistični vodnik za sprehode po Parizu, ki vam bo predstavil to najbolj romantično mesto.

Prenovljen.

Izdano: 2011

Preverite ceno

DK Eyewitness Pariz

Še en priporočljiv vodnik, kjer najdete številne nasvete in priporočila za oglede, hotele, restavracije, zanimivosti in znamenitosti.

Veliko zemljevidov in fotografij.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Rick Steven’s Pariz

Še en alternativni vodič za Pariz, ki vam bo predstavil eno izmed najlepših mest na svetu na svoj način.

Zelo obširen vodnik.

Izdano: 2013

Preverite ceno

The Rough guide to Paris

Še ena klasika med vodniki, ki vam bo postregel z nasveti in priporočili za obisk Pariza.

Nova izvedba vodnika za Pariz.

Izdano: 2014

Preverite ceno

 

Zraven turističnih vodnikov za Pariz, najdete na zgornjih povezavah tudi vodnike za druga mesta v Franciji, njene pokrajine ali pa enostavno izberite kompleten vodnik za Francijo, saj se je tja vredno odpraviti več krat. Vsak izmed teh vodnikov ima podroben opis Pariza.

Na povezavah pa najdete tudi turistične vodnike za druga mesta in države v Evropi in izven nje, kakor tudi druge knjige v angleškem jeziku z najnižjo ceno in brezplačno dostavo.